Koprivnica ove godine vraća veliko klizalište u centar grada, pogledajte kad se otvara

Bliži se vrijeme Božića, ukrasa, lampica, kuhanog vina i klizanja. Županijski gradovi polako postavljaju prigodne rasvjete koje će krasiti gradske parkove, gradske ulice, trgove i kružne tokove. U Koprivnici će biti postavljen i adventski vijenac čije će se svijeće (doduše električne) paliti svake nedjelje došašća.


Kao ni prošle godine, u centralnom gradu županije neće biti klasičnog adventskog sajma, već će se ponovno održati Srednjovjekovni božićni sajam na Trgu dr. Leandera Brozovića. Iz Grada navode kako je takav oblik sajma pobudio veliki interes u kratkom vremenu. Srednovjekovni božićni sajam održat će se od 3. do 23. prosinca, no samo vikendima, ali zato će biti povećana ponuda obrtnika, poduzetnika i ugostitelja.

– U neposrednoj blizini spomenutog sajma, organizirat ćemo i tradicionalno klizalište. Prošle godine je ono zbog ograničenog prostora u parku bilo nešto manje nego inače, no ove godine ćemo se vratiti na prijašnje dimenzije od 400 kvadratnih metara ledene površine i ledene staze za klizače svih uzrasta. Proveden je postupak nabave i u tijeku je finalno planiranje njegovog smještaja, a početak klizanja očekuje se s početkom Srednjovjekovnog božićnog sajma, dakle, 3. prosinca i bit će otvoreno sve do 8. siječnja 2023. Detalji radnog vremena i cijena klizanja bit će uskoro objavljeni u koordinaciji s pružateljem usluge klizanja – naveli su iz Grada Koprivnice.

Kada se radi o ispraćanju stare i dočeku Nove godine, tu nam iz Grada nisu mogli reći puno jer je još sve u procesu dogovora. Kako će se stvari odvijati, tako će i javnost saznati za njih, poručili su.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com