Križevci ponovno maturantima omogućili besplatne pripreme za državnu maturu

I ove godine Grad Križevci omogućio je maturantima besplatne pripreme za državnu maturu.
– Svim maturantima, kako onima koji pohađaju srednje škole u Križevcima, tako i onima koji pohađaju srednju školu van Križevaca, a imaju prebivalište u Križevcima, omogućeno je besplatno korištenje aplikacije E-priprema. Riječ je o aplikaciji koja stimulira državnu maturu, do sada ju je koristilo više od 34 tisuće maturanata iz cijele Hrvatske, a istraživanja su pokazala da oni koji koriste ovu aplikaciju postižu 20 posto bolje rezultate na državnoj maturi od ostalih maturanata, javili su iz Gradske uprave.
Aplikacija E-pripreme nudi mogućnost interaktivnih kvizova, online nastave i instrukcija, uvid u osobni napredak, uspoređivanje rezultata s ostalim korisnicima aplikacije i brojne druge mogućnosti, a od ove godine novost u aplikaciji je prisutnost AI inteligencije koja pomaže maturantima u učenju i pripremi za državnu maturu.
Za pristup aplikaciji svi zainteresirani maturanti trebaju ispuniti obrazac prijave koji se nalazi na u nastavku i poslati ga na e-mail adresu sandro.novosel@krizevci.hr.
Grad Križevci financira ovu aplikaciju s 2.700 eura, a sve kako bi maturantima olakšao pripreme za državnu maturu te financijski rasteretio roditelje s obzirom da pripreme znaju opteretiti obiteljski budžet.
Maturanti obrazac za prijavu mogu preuzeti OVDJE.


Vezani članci

Najčitanije