Podravski motivi će ove godine biti prvog vikenda u listopadu

Ukoliko epidemiološka situacija dopusti, tradicionalna manifestacija Podravski motivi ove će se godine održati u novom terminu i to u subotu i nedjelju 03. i 04. listopada. Najveći sajam naivne umjetnosti na otvorenom zauzet će središnju poziciju na glavnom gradskom trgu, dok će se ostatak programa i sadržaja odvijati uz pročelje parka. Službeno otvorenje 26. Podravskih motiva će biti u subotu 03. listopada u 10.30 sati na Zrinskom trgu.

S obzirom na novi termin, manifestacija će poprimiti jesenske note, pa će centar grada mirisati po friško pečenim kostanjima, slasnom moštu, raznim delicijama od tikvi, kostanja, gljiva, kopriva i ostalih jesenskih plodova koje će posjetiteljima pripremiti vrijedne ruke članica i članova koprivničkih Udruga. Kulturno umjetnički program biti će obogaćen nastupima KUD-ova, puhačkim orkestrom Grada Koprivnice, 12. Međunarodnim susretom folklornih dječjih grupa ‘U bakinom krilu’ u suradnji sa Folklornim ansamblom Koprivnica. Osim slikara, bit će tu i medari, vinari i mnogi drugi izlagači kao i tradicionalna prodajna izložba kolača udruga žena.

Najmlađi će moći mogu uživati u Lutkarskoj predstavi ‘Čarobnjak Gordon i Podravski mrakači’ u režiji lutkarske družine ‘Kopriva Pec Pec’ koja će se odigrati u subotu 03. listopada u 18 sati. U večernjim satima posjetitelje očekuje zabavno-glazbeni program koji u petak 02.10. u 21 sat otvara domaća etno rock grupa Ogenj velikim koncertom na otvorenom na bedemima kod Oružane dok će se u subotu i nedjelju nastupi održavati na pozornici u centru grada.

U subotu će Koprivničance zabavljati Štublin band i Gruntovec band, a u nedjelju koprivničke Soul Sisters.

Podravski motivi održat će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera, a Turistička zajednica grada Koprivnice poziva sve posjetitelje da se ponašaju odgovorno.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com