Sertić: Protiv Rijeke idemo na pobjedu

Slaven Belupo će u srijedu s početkom u 17 sati na Gradskom stadionu ”Ivan Kušek Apaš” u Koprivnici ugostiti trećeplasiranu Rijeku u zaostaloj utakmici 18. kola HT Prve lige.


– Mogu reći da ćemo Rijeku dočekati spremni, s obzirom na sve odrađeno u pripremama. Vrijeme nas je u Koprivnici pomazilo u prva dva tjedna, a puno nam je pomogao i hibridni travnjak na kojem smo trenirali. Kasnije smo u Medulinu 10 dana imali vrhunske uvjete, od smještaja, prehrane i gostoljubivosti domaćina pa do terena. Jest da je tri dana puhala bura, ali nije bilo kišnih dana, uglavnom je bilo sunčano. Mogu reći da smo sve planirano prije početka priprema odradili i da spremni dočekujemo prvu utakmicu – najavio je Slavenov trener Ivica Sertić.

Za momčad ne konkuriraju samo brazilski napadač Lima koji se oporavlja od artroskopije koljena te veznjak Puclin zbog crvenog kartona. Rijeci nedostaje kartonirani Heber, moguće je da neće nastupiti ni ostala dvojica glavnih ofenzivaca, Gorgon i Čolak.

– Rijeku respektiramo, u dobroj su seriji pod vodstvom novog trenera, ali na našem domaćem terenu nikome ne prepuštamo ulogu favorita. Stoga i sutra protiv Rijeke idemo po tri boda. Želja mi je da igramo napadački nogomet i da to potvrdimo i rezultatom – poručio je Sertić.

Vezani članci

Najčitanije