Podravkin Muzej prehrane u ovogodišnjoj Noći muzeja otvara svoja vrata

Podravkin Muzej prehrane ove će godine sudjelovati u 18. po redu manifestaciji Noći muzeja. Otvorenje izložbe Novo u zbirkama Muzeja prehrane Podravka bit će u petak, 27. siječnja, u 19 sati, uz slobodan ulaz sve do 23 sata.


Posjetitelji će na adresi Starogradska ulica b.b. moći vidjeti izbor iz građe koja je u Muzej stigla tijekom protekle dvije godine. Radi se o stotinama novih materijala koji svjedoče o korporativnim postignućima, marketinškim kampanjama i društvenoj odgovornosti Podravke u zadnjih tridesetak godina.

Također, prikazat će se digitalizirane fotografije i filmovi kojima se želi istaknuti presudna uloga zaposlenika, bivših i sadašnjih Podravkaša, u kontinuitetu i razvoju koprivničke kompanije. Ovom izložbom Muzej prehrane pridružit će se i obilježavanju 75 godina Podravke, velikoj obljetnici koju je kompanija kroz mnoge aktivnosti uveličala tijekom 2022., ali i proslaviti četrdeset godina svoga rada.

Noć muzeja jest manifestacija koju Hrvatsko muzejsko društvo organizira još od 2005. godine, želeći istaknuti važnost muzeja kao centara edukacije, razvoja društvene zajednice, razmjene utjecaja i ideja o umjetnosti i komunikaciji s posjetiteljima i slično. Ovogodišnja manifestacija održava se 27. siječnja diljem Hrvatske, pod sloganom Muzeji su važni!

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com