Alkoholni rekorder vikenda ujedno je i vozač koji je skrivio prometnu i pobjegao

Tijekom vikenda od 17. do 21. studenoga 2022. godine, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježeno je 11 prometnih nesreća s materijalnom štetom. U čak pet njih počinitelji su pobjegli s mjesta događaja. Nadalje, jednu od 11 skrivio je pijani vozač.

Sankcionirano je 136 prometnih prekršaja od čega najviše prekoračenja dopuštene brzine kretanja, dogodio se 31 takav slučaj.

Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u subotu, 19. studenoga u 20.10 sati, u Peterancu u Ulici Matije Gupca kod 56-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,70 promila te prethodno prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom u Koprivnici u Ulici Franje Mraza.

Najveća brzina kretanja zabilježena je u subotu, 19. studenoga u 13.51 sati, u Budančevici kada se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 133 kilometra na sat iako je ograničenje 70 kilometara na sat.

Dva vozača smještena su u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnih sredstava, a dva vozača  su uhićena.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com