Antonio Varović sutra igra na Maksimiru protiv mlade hrvatske reprezentacije

Na RTL2 posljednjih dana prikazuje se jedna vrsta sportskog reality programa koja se zove Utakmica života. Radi se o mladim nogometašima amaterima koji traže svoje mjesto pod suncem.


Nakon prvotnih selekcija odabrano je trideset najboljih koji su smješteni u jedan zagrebački hotel gdje dva tjedna žive kao profesionalci. Među njima se nalazi i Antonio Varović, dečko iz Drnja o kojem smo već pisali, a koji nosi dres Podravca iz Torčeca.

Nakon višednevnih treninga i dvije prijateljske utakmice, pobijedili su NK Ravnice s 1:0, dok su od U-20 reprezentacije Kine izgubili 2:0. Trener ekipe Utakmice života je Tomislav Ivković koji u stožeru ima još nekoliko poznatih nogometnih imena.

Antonio igra lijevog bočnog igrača, a zadnja utakmica igra se u utorak u 18 sati na poznatom Maksimiru. Protivnik će biti reprezentacija Hrvatske U-20. Najbolji igrač utakmice, ali i cijelog showa, kojeg će odabrati trener i stručni žiri, potpisat će jednogodišnji ugovor s GNK Dinamo Zagreb u vrijednosti od 13.500,00 eura i dobiti prigodne nagrade.

Antonio nam je otkrio kako jedva čeka istrčati na maksimirski travnjak, a s tribina će ga bodriti ozbiljna navijačka skupina. Naime, njegov otac unajmio je autobus koji će obitelj i prijatelje odvesti u Zagreb na utakmicu. I mi mu želimo puno sreće!


Vezani članci

Najčitanije