Borac remizirao s Bjelovarom, pobjeda Tehničara

Iako tereni zbog prošlotjednih snježnih padalina nisu bili idealni, amaterske nogometne momčadi iz nižih liga ipak su odigrale velik broj pripremnih susreta. Četvrtoligaš Tehničar iz Cvetkovca na svojoj je Facebook stranici objavio javni poziv za pronalaženjem sparing-partnera, javio im se Graničar iz Okrugljače u Virovitičko-podravskoj županiji.


Nakon što je u prvoj provjeri na umjetnoj travi koprivničkog stadiona svladao trećeligaša Mladost iz Ždralova s 3:0, Tehničar je bio bolji i od županijskog ligaša Graničara rezultatom 2:0, a pogotke su postigli Kruno Lovrek i Nikola Grabar.

Mladost je u Kloštru Podravskom svladala Kalinovac s 2:1, dok je Borac iz Imbriovca na koprivničkoj umjetnoj travi odigrao 1:1 u jakoj provjeri s trećeligašem Bjelovarom. Ferdinandovac je bio uvjerljiv protiv Čurlovca, a među iznenađenja spada uvjerljiv poraz koprivničke Tehnike koja je kod kuće dobila pet komada od pojačanog ždalskog Prekodravca.

Nekoliko je utakmica odgođeno zbog lošeg stanja terena, tako su bez provjera ostali Tomislav iz Drnja (Plitvica Selnik), Miklinovec (Poljoprivrednik) te Sloga iz Koprivničkog Ivanca (Varteks). Novi snijeg koji je pao ovog tjedna stvorio je nove probleme u pripremama amaterskih momčadi, pa je pod upitnikom odigravanje većeg broja utakmica koje su planirane za ovaj vikend.

Vezani članci

Najčitanije