Brojni pjevači okupili su se u Molvama proteklog vikenda na 3. Susretu zborova i malih vokalnih sastava

Proteklog vikenda u Molvama su se okupili brojni pjevači, članovi kulturno-umjetničkih društava i vokalnih skupina na 3. Susretu zborova i malih vokalnih sastava.
Program je održan u Domu kulture u Molvama u subotu 28. siječnja. Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a publika je uživala u brojnim izvedbama pjevačkih skupina i zborova koji su svojim višeglasnim izvedbama foklornih, tradicionalnih, ali i modernih skladbi oduševili prisutne posjetitelje.
Prije početka programa u Domu kulture prisutnima se obratio predsjednik KUD-a Molve Petar Kovačić sa nekoliko prigodnih riječi.
Na susretu su nastupili pjevači Kulturne udruge ‘Tomislav Franjić’ Kalinovac, Pjevačkog društva ‘Ferdinand’ Ferdinandovac, Ženski pjevački zbor KUD-a Molve sa tamburaškim sastavom, Ženska vokalna skupina ‘Rudarice’ – KUD ‘Rudar’ Glogovac, Udruga prijatelja kulture ‘Vlado Dolenec’ Koprivnički Bregi, KUD ‘Ivan Vitez Trnski’ Novigrad Podravski, KUD ‘Širine’ Novo Virje, Ženska vokalna skupina ‘Katarena’ – KUD ‘Petar Preradović’ Đurđevac, te Glazbeni sastav ‘Gorbonuk’ iz Kloštra Podravskog.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com