DOSTAVITE SVOJE UZORKE Održat će se Međunarodna izložba vina Legrad Ortilos 2024.

Općina Legrad, Općina Ortilos i Udruga vinogradara i voćara Grozdek Subotica Podravska organiziraju 2. Međunarodnu izložbu vina Legrad Ortilos 2024. koja će se održati u sklopu manifestacije 30. Malogranični prijelaz Legrad Ortilos povodom obilježavanja dana svete Ane.

Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje uzorke vina 20. srpnja i 21. srpnja 2024. godine u Društveni dom Legrad, Trg svetog Trojstva 52A, Legrad u vremenu od 12 do 20 sati. Na ocjenjivanje je potrebno donijeti 4 boce vina (0,75 ili 1 litra). Cijena po uzorku je 5,00 eura. U cijenu je uračunato ocjenjivanje vina, izdavanje diploma i karta za brod. Uzorke će ocjenjivati komisija u sastavu predsjednik i četiri člana (2 hrvatska i 2 mađarska).


Nagradit će se najbolje bijelo, crno i rose vino, te šampion izložbe, a sva vina dobit će diplome i zahvalnice.

Izložba vina održat će se 27. srpnja 2024. godine od 17 sati pod šatorom na Halaš Čardi (ušće Mure u Dravu). Proglašenje najboljih održat će se u 19 sati na istom mjestu.

– Pozivamo Vas da dostavite svoje uzorke te time uveličate našu izložbu vina – poručio je uime organizatora načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić.

Prijavnicu za izložbu vina potražite klikom ovdje.


Vezani članci

Najčitanije