DVD Bilokalnik održalo jubilarnu 60. izvještajnu godišnju skupštinu

Dobrovoljno vatrogasno društvo u gospodarstvu Bilokalnik, inače je jedno od triju industrijskih društava koje djeluju u sklopu Vatrogasne zajednice grada Koprivnice, održalo je ovog petka 60. izvještajnu godišnju skupštinu. Nakon jednoglasnog usvajanja svih predloženih točaka članova, predsjednica Ankica Bjelčić i zapovjednik Danijel Lupinski predstavili su prijedlog programa rada te prijedlog financijskog plana Društva za ovu godinu, koja su bez rasprave također jednoglasno prihvaćena.


Okupljenim članovima i gostima potom se obratio novoizabrani zapovjednik VZG Koprivnica Željko Cvrtila. Zahvalio je svima u Gradu, JVP-u i VZG-u Koprivnica na ukazanom povjerenju, kako u njega tako i u zapovjedništvo, pred kojima su, kaže, sigurno neki novi i dobri poslovni izazovi.

Gradonačelnik Mišel Jakšić FOTO / GRAD KOPRIVNICA

– Lijepo je znati da su u svim tim promjenama naša industrijska vatrogasna društva, kao takva, opstala. Drago mi je da je vaše zajedništvo uspjelo očuvati vatrogastvo u zoni Bilokalnik, kao i da smo došli do 60. obljetnice koju treba proslaviti na dostojan način – rekao je gradonačelnik  Mišel Jakšić.

S nekoliko riječi, obratila se i počasna članica Društva i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

– U proteklih godinu dana, što se tiče industrijskih vatrogasnih društava, radilo se na različitim modelima koji će u konačnici poboljšati njihovo djelovanje i efikasnost – naglasila je i svima poželjela mnogo uspjeha u daljnjem radu.


Počasna članica Društva i zamjenica gradonačelnika Koprivnice FOTO / GRAD KOPRIVNICA

Vezani članci

Najčitanije