Eric izbacio novi singl

Talentirani 22-godišnji kantautor, multi instrumentalist i producent ERIC predstavlja pjesmu ‘Gdje je ta ljubav’! Najnovija u nizu glazbenikovih autorskih pjesama odsad je dostupna na svim glazbenim platformama.


Iako progovara o ljubavi koja je izblijedjela i nestala, ERIC objašnjava da je ‘Gdje je ta ljubav’, unatoč tužnoj tematici, zapravo sve, samo ne balada.

– ‘Gdje je ta ljubav’ je moja druga pjesma koja kao singl izlazi na hrvatskom, nakon pjesme ‘Reci mi’ i zapravo sam sam sebe iznenadio kad se ju krenuo raditi jer mi je inspiracija za tekst došla na hrvatskom jeziku, što nije čest slučaj kod mene, ali eto, dogodilo se. Odličan je osjećaj nakon puno demo verzija i izmjena koje sam radio, imati gotovu pjesmu na koju sam izrazito ponosan – istaknuo je ERIC.

Tim koji je ERIC okupio za kreiranje pjesme čine Laura Mjeda (back vokali), Ivan Grobenski (bas), Filip Vidović koji je miksao pjesmu u Matterhorn Music studiju, Mischa Janisch koja potpisuje mastering te svi ostali koji su svojim savjetima doprinijeli da ‘Gdje je ta ljubav’ zvuči baš kako je njezin autor zamislio.

ERIC svojim radom nastavlja dobivati priznanja publike i struke i u 2023. godini. Podsjećamo, mladi glazbenik se, nakon prošlogodišnje nominacije za nagradu Porin, ponovo pronašao na popisu nominiranih imena – ovog puta u kategoriji ‘Najbolja vokalna suradnja’ za autorsku pjesmu ‘Feel You Close’ koju je snimio u duetu s Ivanom Kindl. R’n’B-jem inspirirani duet bio je jedan najizvođenijih u radijskom eteru u 2022. godine, a na HRtop40 ljestvicu vratio se i ove godine. Potvrda od slušatelja odražava se i na službenim Shazam rezultatima prema kojima i singl i remix kontinuirano borave među najpretraživanijim pjesama u Hrvatskoj.


Ovdje možete poslušati novu ERIC-ovu pjesmu.

Vezani članci

Najčitanije