[FOTO] Križevački obarači ruku dominirali na proglašenju najboljih

U utorak je u Hotelu Kalnik u Križevcima držano proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Koprivničko-križevačke županije u 2017. godini, piše prigorski.hr. Svečanosti, koju je organizirala Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije, bio je prisutan gradonačelnik Križevaca Mario Rajn. Prisutne su na početku pozdravili župan Darko Koren i predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković.


Među 80 pristiglih prijedloga, uvjerljivo su dominirali Križevčani koji su proglašeni najboljima u nekoliko kategorija. Tako su najuspješniji sportaš, sportašica, perspektivni sportaš i perspektivna sportašica iz Križevaca, svi članovi kluba za obaranje ruke Tigar.

Najuspješnija perspektivna sportašica u 2017. godini je Mihaela Kögl, a najuspješniji perspektivni sportaš je Dražen Šantak. Najuspješnija sportašica je Blaženka Trobić, dok je najuspješniji sportaš u prošloj godini Dražen Kögl. Križevci imaju i najuspješniju mušku sportsku ekipu, a to je seniorska ekipa brzinci – Motociklistički klub Križevci, kao i najuspješniju žensku sportsku ekipu i to onu juniorsku Atletskoga kluba Križevci.

Najuspješnija muška sportska ekipa je juniorska ekipa Streljačkoga kluba Križevci 1252. Najuspješnija ženska sportska ekipa u 2017. godini je seniorska ekipa rukometnog kluba Podravka Vegeta. Najuspješnijim trenerom u 2017. godini proglašen je Križevčanin Dragutin Palčić iz Atletskoga kluba Križevci, a priznanje za zaslužnog sportskog djelatnika također ostaje u Križevcima, i pripada Anti Tomasu.

Najuspješnija sportašica s invaliditetom u 2017. godini je Nataša Zamljačanec Plahinek, Sportska udruga za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama Veliko Srce Koprivnica. Najuspješniji sportaš s invaliditetom u 2017. godini je Vladimir Strmecki, Sportska udruga za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama Veliko Srce Koprivnica.


Najuspješnija sportska ekipa osoba s invaliditetom je ženska ekipa u pikadu, Športski savez osoba s invaliditetom Đurđevac. Najuspješnija sportska ekipa osoba s invaliditetom je Floorball ekipa, Sportska udruga za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama Veliko Srce Koprivnica.

Priznanje za izuzetno postignuće u sportu u 2017.godini primili su Luka Jambreuš iz Streljačkog športskog kluba Podravka, Ivan Juričić iz Karate kluba Đurđevac, Leon Zelenko iz Karting kluba Koprivnica, te Domagoj Krulić iz Streljačkog kluba Križevci 1252. Priznanje za zaslužnog sportskog novinara dobio je Križevčanin Maurizio Novosel.

Vezani članci

Najčitanije