[FOTO] Lijepe ženske snage preuzele Podravec iz Torčeca

Na početku nove kalendarske godine Nogometni klub Podravec iz Torčeca dobio je novo vodstvo. Dosadašnji predsjednik kluba Ivan Kovač i tajnik Toni Kuzmić razriješeni su dužnosti na vlastiti zahtjev, odnosno izrazili su želju za promjenom prvenstveno zbog velikog broja privatnih obaveza.


Načelnik Općine Drnje Petar Dombaj kao ni članovi Uprave kluba nisu se propustili zahvaliti Kovaču i Kuzmiću na radu koji je iza njih, posebno u izazovnim sezonama. Nema sumnje da su se cijeli davali za klub.

Jednoglasno je pak prihvaćen prijedlog da dužnost vodeće osobe u klubu preuzme Ana Rumek, domaća Torčanka koja je bila na svim utakmicama i koja je sposobna i spremna predstavljati klub ove veličine. Ana je inače učiteljica u koprivničkoj OŠ Braće Radić.

– Hvala svima u klubu koji su dosad pomagali. Oduvijek smo obiteljski na utakmicama Podravca, tata, muž, djeca, odmalena sam vezana za klub i on je odmalena bitna stavka u mojoj obitelji. Pradjed je bio osnivač kluba, tata će dati srce za klub, muž mi je bio nogometaš, a djeca danas rado pomažu i skupljaju lopte iza gola. Volim nogomet i probat ću pomoći klubu koliko god mogu – rekla je u uvodu Ana Rumek koja je otkrila kako je odmah prihvatila ponudu da bude predsjednica, na što je dobila srdačan pljesak svih okupljenih.

Neće biti jedina među muškarcima, već će joj pomoći i Barbara Šomoci koja će biti nova tajnica kluba, dok će Valentina Matijašić biti članica Nadzornog odbora kluba koji ove godine slavi 75 godina postojanja i u pripremi je veliko slavlje koje će podržati i Općina, a taman u to vrijeme trebao bi se otvoriti i novi vatrogasni dom.  Načelnik Dombaj nije se propustio zahvaliti i Dejanu Šomociju na velikoj pomoći, bilo na terenu, bilo izvan njega.


Novo vodstvo kluba s novim trenerom // Foto: Jurica Karan

U 2023. godini zacrtani su planovi kad je u pitanju NK Podravec, a jedan od primarnih je plasirati se u viši rang natjecanja. Isto tako, želi se opremiti klub s dodatnom opremom, obnoviti prostorije kluba, mreže iza gola potaknuti mlade na bavljenje sportom i zadržati svu djecu na okupu.

Članovima kluba, navijačima i igračima predstavljen je i novi trener Ranko Celiščak koji se zahvalio na povjerenju i izrazio zadovoljstvo što je u Torčecu, a predstavljeni su i novi igrači Vjekoslav i Ivan Turković, te Mateo Kuzminski. Klub su zasad napustili Sitar i Jakovljević.

Dogovorene su prijateljske utakmice s Osvitom iz Đelekovca, Jedinstvom iz Pustakovca, Mladosti iz Kloštra Podravskog, Panonijom iz Peteranca te Močilama. Pripreme će početi prvi vikend u veljači.

Nakon službenog dijela nastavljeno je druženje u Društvenom domu gdje je skupštinu održala i Udruga žena Torčec.

S druženja u Društvenom dom // Foto: Jurica Karan
Načelnik Petar Dombaj s Krunoslavom Milićem, seniorskim državnim prvakom u ribolovu // Foto: Jurica Karan

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com