[FOTO] Lipa uzela bod u Drnju, Borac remizirao s Bratstvom

Najzanimljivija nedjeljna utakmica 3. kola Prve koprivničko-križevačke županijske nogometne lige odigrana je u Drnju, gdje je kandidat za naslov prvaka Tomislav ugostio novog člana elitnog društva Lipu iz Hlebina.


Hlebinčani su se pokazali kao tvrd orah, odigrali su 0:0 i priredili još jedno razočaranje navijačima Tomislava. Neugodno je iznenadio i Borac koji je u Imbriovcu odigrao 2:2 s Bratstvom iz Kunovca.

U ostalim susretima Osvit je s 4:1 svladao Kalinovac, Mladost je u Molvama s 2:0 pobijedila legradski Graničar, Sloga je kod kuće s 0:3 izgubila od Prekodravca, dok je Tomislav-Radnik s 1:0 nadvisio Miklinovec.

Derbi 3. kola Druge županijske lige odigran je u Starigradu, gdje je istoimeni domaćin dočekao Mladost iz Sigeca i odigrao 2:2. Podravec je u Torčecu s 9:0 razbio Prugovac, Viktorija je bila bolja od Rudara iz Glogovca s 3:0, a istim rezultatom Panonija je u Peterancu svladala Omladinac. Kalnik je sa 6:3 bio bolji od Reke, Močile su kod kuće uvjerljivo dobile Fugaplast 4:0, dok je Mladost iz Koprivničkih Bregi s 2:1 slavila na gostovanju kod Hrvatskog bojovnika.

Vezani članci

Najčitanije