FOTO / Premijerni poduzetnički sajam Alpha Acta u Đurđevcu čini se kao pravi pogodak

U dvorištu ispred đurđevačke utvrde Stari grad vlada pravo poduzetničko veselje. Svoje mjesto tamo je našlo dvadesetak izlagača koji su imali prilike izložiti svoje proizvode odnosno usluge, sve u cilju što bolje promocije i umrežavanja.


Sajam je počeo oko 16 sati, a veći broj ljudi stigao je nakon što je Hrvatska osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu. Organizatori su Jadaneccohobby, FS Production, Sweet Magic, Kreativa Katarine Kucel i Slana soba Izabella iz Đurđevca.

– Cilj nam je najprije izvući ljude iz domova da se svi zajedno ovdje družimo. Kao poduzetnici, voljeli bi potaknuti umrežavanje i što bolje međuljudske odnose, kontakt među ljudima, bilo između stanovnika grada i okolice, bilo između nas poduzetnika. Želimo promovirati domaće poduzetnike da bi bili konkurentni na širem tržištu – rekao je Sven Fuček, direktor FS Productiona, jednog od organizatora.

Ekipa domaćih poduzetnika dakle napravila je domaći poduzetnički sajam, a puno im je pomogla i Turistička zajednica grada Đurđevca koja je pomogla kako je god mogla. Sajam traje u subotu 17. i u nedjelju 18. prosinca od popodnevnih pa do kasnih večernjih sati.

Svi koji stignu mogu se uslikati u nekoliko foto kutaka, tu je i Djed Mraz, ima i kuhanog vina, dječja igraonica gdje vilenjaci čuvaju djecu, ali i bogate ponude domaćih nam poduzetnika. Kak’ je bilo pogledajte u galeriji.


Foto: Jurica Karan

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com