18+ / Uslugu prostitutke u Koprivnici nije teško dobiti, imućniji odlaze u bordel u Klagenfurtu

U krivu ste ako mislite da u Koprivnici nema prostitucije. Kako nam je rečeno, dovoljno je sat vremena da se u našem gradu dogovori seksualna usluga i, ne biste vjerovali, nemali broj sugrađana to i čini. Oni viđeniji i željni diskrecije odlaze na vikend druženje u bordel u Klagenfurtu, isti onaj u kojem je načelnik Općine Murter provukao službenu bankovnu karticu. No u tom bordelu znaju boraviti i ‘ugledni’ građani Koprivnice, rečeno nam je iz izvora koji, razumljivo je, želi ostati anoniman.


– U tamošnjim hodnicima možete susresti poznatog odvjetnika, direktora pa i pokojeg manje eksponiranog političara. Da, ja sam ih vidio i družio se s njima – kazao je naš sugovornik koji se prije nekog vremena ‘navukao’ na plaćanje seksualnih usluga. Bračna intima mu je dosadila pa se odlučio na dvostruki život koji ima svoj jasan cjenik.

– Prvo sam odlazio u zagrebačke hotele. Okrenuo bih par brojeva u oglasniku i za otprilike pola sata na vrata bi pokucala dama – otkriva nam sugovornik. S vremenom je doznao da i u Koprivnici može dobiti sličnu uslugu i da za nju nije potrebno unajmiti hotelsku sobu. Probao je i tu uslugu i činila mu se pristojnom, ako se uopće taj pojam može koristiti u ovom kontekstu.

Nakon svega što smo čuli, nismo bili posve sigurni da se u našem ‘čednom’ gradu obavlja i ta vrsta tihog obrta pa smo slijedili iskušani recept.

Nekoliko dana smo otvarali jedan od internetskih oglasnika, izabirali kategoriju osobnih kontakata i označavali Koprivničko-križevačku županiju. Obično se pojavi jedan do tri oglasa s oskudno odjevenim djevojkama koje pozivaju na druženje. Među oglasima za našu županiju, nije bilo niti jednog putem kojeg bi svoju uslugu nudio muškarac osoba, ali takvih je podosta koji se odnose na Zagrebačku županiju.


Na priloženi broj mobitela, odnosno putem Whats Appa, mladoj dami poslali smo poruku kojom smo iskazali interes za druženjem u Koprivnici. U njenom odgovoru nije bilo okolišanja. Odmah smo dobili cjenik prema kojem sat vremena stoji 100 eura, pola sata upola manje, a moguće je dobiti video te fotografske uratke po cijeni od 40 eura. Dodajmo ovome da sat vremena druženja koje uzima u obzir i takozvano ‘ličko rukovanje’ košta 150 eura. Još smo bili u nevjerici pa smo upitali za prostor gdje se nalazi tihi obrt obavlja.

– Nalazim se u širem središtu Koprivnice i ne morate nositi kondom sa sobom. On će vas dočekati – kazala nam je djevojka. Dalje od te prepiske, vjerujte nam, nismo išli, ne samo zbog niskih novinarskih plaća, nego i zbog vlastitih stavova o prvom zanatu.

No vratimo se našem anonimnom sugovorniku. On nam je kazao da nikome ne bi preporučio ulazak u svijet kupnje i prodaje ljubavi.

– Isprva sam mislio da ću na taj način poboljšati brak, odnosno da će nestati moje frustracije. To se nije dogodilo. Umjesto sreće, postao sam ovisan o uslugama prostitutki. Dobro ste čuli, ovisan. Za novac koji sam do sada potrošio na brojne dame, mogao sam supruzi ili sebi kupiti novi automobil i to više klase – zaključio je naš sugovornik kojeg najviše smeta to što je postao zarobljenik navike koje se ne može otarasiti.

Vezani članci

Najčitanije