[FOTO] Proglašeni su najbolji koprivnički sportaši, sportašice i ekipe u prošloj godini

Danas su u koprivničkom Domu mladih svečano proglašeni najbolji sportaši, sportašice i sportske ekipe grada Koprivnice u prošloj godini.


Titulu najuspješnije sportašice ponijela je Ivana Babić iz Streljačkog športskog kluba Podravka, a najuspješnijim sportašem proglašen je Ivo Matić iz Auto i karting kluba Podravina. Najuspješniji sportski par tandem je seniora iz Športskog kuglačkog kluba Podravka.

U 2018. godini najuspješnija ženska sportska ekipa je Rukometni klub Podravka Vegeta, dok je u muškoj konkurenciji tu titulu ponijela seniorska ekipa Športsko ribolovnog kluba Šoderica. Najperspektivnija sportašica je Katarina Kerečin iz Ronilačkog kluba Šoderica, a od sportaša to je Valent Delimar, član Hrvačkog kluba Podravka. Među perspektivnim parovima, štafetama ili posadama priznanje su dobili članovi štafete mlađih juniorki 4×50 m bifins Ronilačkog kluba Šoderica. Najuspješnija perspektivna ženska ekipa su kadetkinje Rukometnog kluba Podravka, a u muškoj konkurenciji najbolji su kadeti Streljačkog športskog kluba Podravka.

Iva Šola najuspješnija je sportašica s invaliditetom, a Ivica Ferenčić najuspješniji je među sportašima s invaliditetom. Oboje su članovi Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina. U ekipnoj konkurenciji to je Kuglačka ekipa Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina.

Proglašen je i zaslužni sportski djelatnik, Boris Kapusta, a za iznimna postignuća u sportu u prošloj godini nagrađeni su Anja Slavinić, Leon Zelenko, Luka Jambreuš, Borna Lončarić i Jan Tisaj.


Vezani članci

Najčitanije