Gotova druga sezona đurđevačke zimske lige trčanja, borba je bila napeta do zadnjeg kruga

Posljednjim devetim kolom završeno je još jedno izdanje zimske lige trčanja Đurđevac. Na zadnjem kolu okupilo se 50 trkača koji su se do zadnjeg trenutka morali boriti za svoje pozicije kako u ukupnom poretku tako i u poretku po starosnim kategorijama.


Nakon otrčanog kola održala se dodjela pehara i medalja, te prigodnih paketa u obliku majice i zimske kape. U uzbudljivoj završnici ukupnu pobjedu u ženskoj kategoriji odnijele su Vanja Rupčić, Ivana Antolaš i Mateja Senzel, dok su ukupnu pobjedu u muškoj kategoriji odnijeli Mario Martinčić, Martin Gregurić i Matija Antolaš.

Organizatori Kristijan Grgac i Danijel Martinčić ističu kako su izrazito zadovoljni ovom sezonom lige kroz koju je procirkuliralo 75 ljudi koji su dolazili iz Koprivnice, Bjelovara, Ludbrega, Pitomače, Virja, te Đurđevca i okolice.

Osim trkačkog natjecateljskog duha stvorila se i prijateljska atmosfera među svim sudionicima, te s veseljem većina njih očekuje iduću sezonu zimske lige. U međuvremenu organizatori lige nastavljaju s pripremama za Hrvatska Sahara trail koji će se održati 8. travnja 2023., a na koji se možete prijaviti putem sustavu Stotinka.

Foto: Grad Đurđevac


 

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com