Gotova je akcija Mir i dobro, s pirotehnikom i oružjem bili smo mirniji nego ikada

Niti jedno kazneno djelo kao posljedica nezakonite uporabe oružja, eksplozivnih i pirotehničkih sredstava, bez značajnijnijih ugrožavanja javnog reda i mira i opće sigurnosti građana, a nije bilo ni ozljeđivanja, propucavanja niti druge posljedice uporabe pirotehničkih i drugih eksplozivnih ubojitih sredstava.

To je rezultat završene akcije Mir i dobro, koja je trajala od 15. prosinca do 8. siječnja. Mir i dobro naziv je preventivne akcije koju Ministarstvo unutarnjih poslova RH već tradicionalno organizira kako bi božićni i novogodišnji blagdani protekli u miru, a povećala se opća sigurnost građana te postigla zadovoljavajuća razina javnog reda i mira.

U provedbi akcije Mir i dobro Policijska uprava koprivničko–križevačka je od 15. prosinca 2018. do 8. siječnja 2019. godine na svom području provela niz aktivnosti preventivnog djelovanja u svrhu održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira te opće sigurnosti građana. U provedbi akcije za dva počinjena prekršaja nezakonite uporabe pirotehničkih sredstava prijavljene su dvije osobe, no, kao što je spomenuto, većih incidenata nije bilo.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com