Ivana Pavlović i Ivan Buković najbolji sportaši u Đurđevcu

Zajednica sportskih udruga grada Đurđevca prošlog petka proglasila je najuspješnije sportaše Đurđevca u 2017. godini. Svečanost je održana u Domu kulture, a nagrade su dodijelili prošlogodišnji laureati Slađana Čormaković i Saša Franjić, zatim saborski zastupnik Željko Lacković, gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči te predsjednik Zajednice Ivan Juričić.


Najboljom sportašicom Grada Đurđevca u 2017. godini proglašena je Ivana Pavlović iz Rukometnoga kluba Đurđevac, dok je najbolji sportaš Ivan Buković, član Kuglačkoga kluba Graničar. Nagrada za najboljeg trenera pripala je Luki Cestaru iz Karate kluba Đurđevac. Iz istoga kluba dolazi i najuspješnija mlada sportašica Đurđevca, to je Ema Juričić, dok je najuspješniji mladi sportaš također karatist Đurđevca, Ivan Juričić.

Najbolja ženska sportska ekipa je ženska kadetska ekipa Šahovskoga kluba Picok. Najbolja momčad su seniori Košarkaškoga kluba Mladost Đurđevac. Priznanja su primili i sportaši s invaliditetom Ivka Mihalić, Marijan Blaga, ekipa elektronskog pikada Sportskog saveza osoba s invaliditetom Đurđevac, te momčad viseće kuglane istog saveza.

Posebna priznanja za ostvarene sportske rezultate te promociju grada Đurđevca dobili su Kuglački klub Graničar za 70 godina postojanja, Streljački klub Radnik za 70 godina postojanja te Šahovski klub Picok za 90 godina postojanja. Dodijeljene su i nagrada za ostvarene rezultate na državnim i međunarodnim prvenstvima Emi Bevanda, Emi Juričić, Ivanu Juričiću, Niki Maroviću i ženskoj kadetskoj ekipi Šahovskog kluba Picok.

Posebnu zahvalu Grada Đurđevca za postignute rezultate u radu s mladima, organiziran rad, veliki entuzijazam te promociju Grada Đurđevca dobila je Škola nogometa Grada Đurđevca. Nagradu za zaslužnog sportskog djelatnika dobio je Stanko Domitrović iz Šahovskoga kluba Picok.


Vezani članci

Najčitanije