Izložba i predstavljanje retrospektivne knjižice

Festival izvedbenih umjetnosti i kazališta – FIUK kulturna je manifestacija koja se održava u Koprivnici od 2014. godine u organizaciji udruge Mamuze. Programskim konceptom FIUK okuplja mlade umjetnike, amaterska kazališta i organizacije nezavisne kulture čiji je fokus na aktualnim društvenim i kulturnim zbivanjima i istraživanju umjetničkih formi, a izvedbe se odvijaju na nekoliko lokacija u javnom prostoru grada.
Ove je godine održan 10. Festival izvedbenih umjetnosti i kazališta, a tim su povodom organizatori zakazali zajedničku izložbu kojom će se prisjetiti najdražih trenutaka na festivalu. Izložba će predstaviti radove dizajnera Mihovila Vargovića, Andrije Večenaja, Petre Travinić i Dejana Haluseka uz foto-kolaže Marka Posavca, Kristine Ogrinec, Tine Antolić, Eme Matice, Kristijana Marića, Teodore Lukavski, Bojana Koštića, Kreše Puklavca i Petre Travinić.
Uz otvorenje izložbe će se prigodno održati i promocija knjižice ‘FIUK – 10 godina’ koja donosi tekstove Maše Zamljačanec i Andreje Salajec praćene fotografijama i dokumentarnim podacima o festivalu. Grafičko izdanje je oblikovao Dejan Halusek.
Izložba će se održati u KKC Pixelu 7. prosinca u 19 sati.


Vezani članci

Najčitanije