Kerekesh teatar ponovno stiže na osmo po redu Ljeto na Šoderici

Župan Darko Koren u prostorijama Županijske uprave održao jesastanak s predstavnicima Kerekesh teatra koji će i ove godine nastupiti u sklopu turističke manifestacije ‘Ljeto na Šoderici’ koje će se održati po osmi puta.

U razgovoru s glumcem Janom Kerekešom župan je istaknuo izvrsnu suradnju Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i teatra koji aktivno sudjeluje u kreiranju kulturnog programa od samih početaka projekta ‘Ljeto na Šoderici’ koje se održava pod pokroviteljstvom Županije i Županijske Turističke zajednice od 2015. godine.

Ljubitelje odličnih kazališnih predstava ponovno očekuje obilje smijeha i dobre zabave te bogat program koji će zasigurno potaknuti brojne posjetitelje da ljetne dane provedu uz revitalizirano podravsko jezero. Predstave Kerekesh teatra u sklopu ‘Ljeta na Šoderici’ jedan su od najpopularnijih programa i do sada ih je pogledalo više tisuća posjetitelja, a tradicija će se nastaviti i ove godine i to 16. lipnja kada je na rasporedu prva od pet predviđenih predstava.

Na sastanku, kojem je prisustvovala i pomoćnica direktora TZ Koprivničko-križevačke županije Kristina Sočev, Jan Kerkeš je županu uručio i zahvalnicu kojom su simbolično zahvalili Turističkoj zajednici i Županiji na suradnji te što su prepoznali važnost kazališne umjetnosti.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com