Koprivnička policija očitovala se na strašan događaj koji se jučer dogodio u Reki, evo što kažu

Koprivnička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 72-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ubojstvo u pokušaju, tjelesna ozljeda i prijetnja.


Podsjetimo se, nemili događaj dogodio se jučer u poslijepodnevnim satima u mjestu Reka, nedaleko Koprivnice, o čemu smo pisali OVDJE.

– Sumnja se da je osumnjičeni 7. svibnja oko 15 sati u Reki u Starogradskoj ulici, nakon što se verbalno i fizički sukobio s 41-godišnjim članom obitelji iz malokalibarske puške ispalio dva hitca u njega. Osumnjičeni je uhićen na mjestu događaja. Oštećeni je teže ozlijeđen i prevezen u koprivničku bolnicu Dr. Tomislav Bardek. Također, u bolnicu je prevezen i osumnjičeni koji je zadobio ozljede prilikom fizičkog sukoba – poručili su iz policije te dodali da se sumnja i da je osumnjičeni prijetio riječima oštećenoj 71-godišnjakinji da će ugroziti njezin život te ju odgurnuvši lakše ozlijedio.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com