Koprivnički ronioci vratili se iz Beča s medaljama i oborenim juniorskim rekordom na 1500 metara

Ronioci Ronilačkog kluba Šoderica sudjelovali su 28. i 29.siječnja u Beču na otvorenom prvenstvu Austrije u plivanju perajama. U jakoj konkurenciji na ovom velikom međunarodnom natjecanju, na kojem je sudjelovalo više od stotinu natjecatelja iz 17 klubova iz 6 europskih zemalja, ekipa Ronilačkog kluba Šoderica ostvarila je sjajne rezultate.


U Beču su se natjecali Isabella Victoria Švegović, Petar Koluder, Tin Treščec, Leo Bradić, Viktor Lovreković i Mihael Šestak uz pratnju trenera Dejana Treščeca.
U pojedinačnim utrkama Viktor Lovreković osvojio je zlatnu, srebrnu i brončanu medalju te postavio novi hrvatski juniorski rekord na 1500 metara, Mihael Šestak osvojio je tri brončane medalje, a Tin Trešcec dvije brončane medalje. U štafeti četiri puta 100 metara Viktor Lovreković, Petar Koluder, Leo Bradić i Tin Treščec osvojili su sredrnu medalju, a u štafeti četiri puta 200 metara Mihael Šestak, Leo Bradić, Petar Koluder i Tin Treščec također su osvojili srebrnu medalju.

– Iako još nije vrhunac sezone, natjecatelji su pokazali zavidne rezultate te najavili uspješnu sezonu koja je pred njima. Čestitamo svim našim natjecateljima na ostvarenim rezultatima – rekli su iz Ronilačkog kluba Šoderica.

FOTO: Ronilački klub Šoderica

Vezani članci

Najčitanije