Kupci KTC-a donirali 125 kilograma hrane za korisnike Socijalne samoposluge u Koprivnici

Jučer je u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Robnom centru KTC-a održana akcija prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu. Građani su donirali 125 kilograma prehrambenih namirnica i 13 komada higijenskih potrepština.

-Svima koji su sudjelovali u akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu zahvaljujemo na velikodušnosti i darežljivosti – ističe Nikola Cik stručni suradnik za projekte u koprivničkom Crvenom križu.

Na ulazu u Robni centar KTC u Koprivnici i ovoga puta bili su volonteri uključeni u projekt Volonter-penzioner. Kupcima su dijelili letke s podacima o artiklima kojih u Socijalnoj samoposluzi najviše nedostaje te preuzimali donacije. Svi koji nisu mogli ovoga puta, svoje donacije donacije prehrambenih i higijenskih proizvoda mogu donijeti u prostore Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7.

-Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta ‘Volonter penzioner’ da se jave na broj 048/642-193. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.9 milijuna kuna koji se provodi od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com