Limači i mlađe kadetknje vodeći nakon prvog kola

U Čakovcu je u nedjelju održano prvo kolo HALS-a čime je otvorena sezona takmičenja na stazi. Limači i  mlađe kadetkinje su zauzeli prvo mjesto nakon prvog kola.


– Limačice su nastupile u sastavu Ivana Cenko, Matea Cenko, Lana Gašparić, Ema Mihac, Dora Lovrinović. Odličja su osvojile Dora Lovrinović dva prva mjesta kod limačica 2009. godište na 200 metara i u skoku u dalj te Ivana Cenko treće mjesto u bacanju vortexa kod limačica 2008. godište. Limačice se nakon prvog kola nalaze na sedmom mjestu – poručili su iz Atletskog kluba Koprivnica.

Dodali su da su limači nastupili u sastavu Lukas Petrić, Luka Kolonić, Filip Kuharić, Sven Džendžo, Petar Jagić, Ivan Bebek, Jakov Jurić. Zlatom se pritom okitio Lukas Petrić na 60 metara kod limača 2008. godište, srebro je osvojio Sven Džendžo na 200 metara u istoj kategoriji. Štafeta limača 4×60 metara na cilj je stigla druga, a nastupila je u sastavu Luka Kolonić, Petar Jagić, Ivan Bebek i Jakov Jurić. Limači su zauzeli prvo mjesto nakon prvog kola.

Nadalje, ističu da su za mlađe kadetkinje nastupile Anja Slavinić, Rajna Perošić, Laura Sabolec, Tara Rušak, Elena Ožegović, Marija Gašparić, a dvije pobjede ostvarila je Anja Slavinić i to na 60 metara i u bacanju kugle, drugo mjesto u skoku u vis osvojila je Elena Ožegović. Mlađe kadetkinje su vodeće nakon prvog kola.


– Mlađi kadeti su nastupili u sastavu Mateo Šegović, Janko Suton i Petar Cenko, a nalaze se na šestom mjestu. Starije kadetkinje su nastupilie u sastavu Angela Brgles-Jukić, Katja Ljubić, Matea Petričević, Tena Šaško i zauzele jedanaesto mjesto. Stariji kadeti su sedmi, a nastupli su u sastavu Bernard Kralj, Vladimir Ježovita i David Vedriš. U kategoriji muških nastupio je Goran Gregurec na 600 metara – zakljulili su i napomenuli da je drugo kolo na rasporedu već idući vikend u Varaždinu.

Vezani članci

Najčitanije