Mladi koprivnički vatrogasci najuspješniji na Memorijalu ‘Davor Buzina’ u Majurcu

DVD Majurec organizirao je ove subote svoj 1. Memorijalni vatrogasni kup ‘Davor Buzina’ na kojem se okupio velik broj ekipa pomlatka (od 6 do 12 godina), mladeži (od 12 do 16 godina) te seniorskih ženskih i muških ekipa.


Vatrogasnu zajednicu grada Koprivnice predstavljali su DVD Koprivnica, Štaglinec, Draganovec i Starigrad koji su bili i najuspješniji u svojim kategorijama natjecanja. Djevojke iz DVD-a Koprivnica osvojile su prvo mjesto, a djevojke iz DVD-a Štaglinec drugo mjesto u kategoriji ženska mladež (od 12 do 16 godina). Dečki iz DVD-a Koprivnica osvojili su prvo, a dečki iz DVD-a Draganovec drugo mjesto u kategoriji muška mladež (od 12 do 16 godina). Djevojčice iz Starigrada bile su najbolje i osvojile prvo mjesto u kategoriji ženske djece (od 6 do 12 godina).

Unatoč kiši i skliskom terenu sve natjecateljske ekipe pokazale su svoje vještine i brzinu te su nagrađeni medaljama i peharima za svoje odlične rezultate. Spomenimo i da su u sudačkoj ekipi bili i suci Danijel Topalović i Dragana Palfi Topalović.

Vezani članci

Najčitanije