Održali prijem za predstavnike EHF-a i rukometnih reprezentacija

Na Gradskim bazenima Cerine, jučer je održan prijem dobrodošlice za predstavnike Europske rukometne federacije (EHF) i rukometnih reprezentacija koje nastupaju u Koprivnici na Europskom prvenstvu u rukometu za igrače do 18 godina M18 EHF EURO 2018. Dobrodošlicu su im poželjeli Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice i Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije, javljaju iz Grada Koprivnice.


– Koprivnica je oduvijek bila grad sporta. Rukomet, a osobito ženski rukomet kod nas je izuzetno cijenjen. Mislim da ne postoji Koprivničanac koji u jednom dijelu svog života nije igrao rukomet. Izuzetno nam je drago što se na ovaj način, ovim događanjem može promovirati sport u gradu. Nadam se da ćete ove dane u Koprivnici, posvećene sportu i rukometu, provesti u ugodnom ozračju – istaknula je Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika te igračima poželjela puno sreće i uspjeha u daljnjem natjecanju. Na tom tragu razmišljao je i župan Darko Koren.

Izvor: Grad Koprivnica

– To je unazad nekoliko godina već treća takva velika sportska manifestacija u kojoj sudjelujemo kao suorganizatori i sigurno možemo biti zbog toga zadovoljni i reći da nam je čast na povjerenju koje nam je Hrvatski rukometni savez ukazao – kazao je župan koji je također izrazio zadovoljstvo što se ova velika sportska priredba održava u Koprivnici i u Koprivničko-križevačkoj županiji. Član izvršnog odbora EHF-a Ole Jorstad kazao je kako u Federaciji sretni što mogu doći u Hrvatsku na jedno ovakvo natjecanje.

– Hrvatska je jedna od članica Europe koja je vrlo motivirana da organizira neka od najvećih rukometnih natjecanja. Hrvatski rukometni savez ne bi mogao bez motiviranih gradova kao što su Varaždin i Koprivnica koji rukometnim timovima daju najbolje uvjete, gostoprimstvo, smještaj i sve ono što je bitno za igrače na ovakvom prvenstvu. Veliko hvala i volonterima bez kojih ovakvo jedno natjecanje ne bi bilo moguće – rekao je Ole Jorstad.

Vezani članci

Najčitanije