Održan Memorijalni turnir branitelja ‘David Piskor 2023.’

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Novigrada Podravskog, 25. studenog ugostila je više udruga branitelja na tradicionalnom turniru koji se održava u spomen na poginulog novigraca Davida Piskora, koji je stradao 1991. godine.
Nakon intonirane himne i minute šutnje za sve pokojne branitelje u punoj dvorani Vatrogasnog doma, branitelje i druženje branitelja su pozdravili općinski načelnik Zdravko Brljek, predsjednik UHDVDR-a Petras, izaslanica Ministarstva Hrvatski branitelja i u ime Koprivničko-križevačke županije zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je i otvorio početak turnira. Svi oni su natjecateljima poželjeli što bolje rezultate u natjecanju, koje se odvijalo u pikadu, belotu i visećoj kuglani.
Poslije doručka za sve prisutne, natjecanja su se odvijala do popodnevnog ručka, dodjele pehara i medalja pobjednicima, te zahvalnica svim udrugama koje su učestvovale na turniru.
UHDVDR-a Novigrada Podravskog čestita svima koji su osvojili medalje i pokale, te očekujemo zajedničko druženje branitelja i iduće godine u Novigradu Podravskom.


Foto: J. Račan
Izvor: OPĆINA NOVIGRAD PODRAVSKI

Vezani članci

Najčitanije