Podravkini kuglači srebrni na prvenstvu Hrvatske

Podravkini kuglači došli su do finala prvenstva Hrvatske u kategoriji TANDEM za muškarce održanom na kuglani „Zagreb“ u Zagrebu.


Zvonimir Horžitzky i Zlatko Betlehem/KK Podravka

Od Podravkinih kuglača nastupila su dva Tandema: 1. tandem Goran Šegerec i Saša Štefić i 2. tandem Zvonimir Horžitzky i Zlatko Betlehem. Tandem Goran Šegerec i Saša Štefić nije prošao kvalifikacije, dok je tandem Zvonimir Horžitzky i Zlatko Betlehem prošao kvalifikacije i došao do finala, gdje je poražen od KK Mlaka iz Rijeke. Na putu do finala izbacili su, u četvrtfinalu tandem KK Željezničar 1 Čakovec (Predrag Turk i Franjo Gosarić), u polufinalu KK Zabok iz Zaboka (Filip Sedlar i Toni Ljubić).

U finalu nastupili su protiv tandema KK Mlaka iz Rijeke za koje su nastupili Nebojša Šušnjar i Dino Kos. U prvom setu izgubili su za 1 čunj 149:148, dok su u drugom setu pobijedili 147:123 i nakon neodlučnog

Rezultata u setovima, pristupilo se doigravanju gdje je tandem Mlade bio uspješniji 12:8 kojima je na kraju pripalo zlato, dok su kuglači Podravke osvojili srebro. Brončanu medalju osvojili su tandem KK Grmoščica Zagreb (Josip Blažek i Zdravko Tonković) i KK Zabok Zabok (Filip Sedlar i Toni Ljubić).

Vezani članci

Najčitanije