Poznati hrvatski YouTuber nastupa u Gradskoj vijećnici Koprivnica

  • Niz predavanja koja će održati u Gradskoj vijećnici nazvao je ‘Dani odluke’.

Poznati hrvatski YouTuber dolazi u Koprivnicu, gdje će u Gradskoj vijećnici od 4. do 9. prosinca održavati predavanja svake večeri u 18 sati, subotom od 17.
Dario Kovačević, koji je magistrirao teologiju na njemačkom Sveučilištu Friedensau, vodi uspješan YouTube kanal ‘Biblija na dlanu’. U samo tri godine od pokretanja, prikupio je više od 5.000 pratitelja i 550.000 pregleda videa, a prema projekcijama Social Bladea neće trebati više od godinu dana da se oba broja udvostruče.
– Ove brojke idu u prilog tome da se hrvatski građani sve manje zadovoljavaju s vjerom kao nepromišljenom navikom i tradicijom te ih sve više zanima što Biblija doista govori o Bogu, čovjeku i svijetu u kojem živimo. A kada je o tome riječ, zaista nema YouTubera koji je gledaniji u Hrvatskoj od Darija Kovačevića. Ako na tom servisu upišete pojam ‘Biblija’, u prvih 10 rezultata nećete pronaći ništa osim zvučnih zapisa Biblije za slijepe i video uradaka s Darijevog kanala. Osim snimanja videa te gostovanjima na radiju i televiziji, Kovačević održava i predavanja uživo, koja je imao u mnogim mjestima u Hrvatskoj, Europi i Sjevernoj Americi, no sada ga po prvi put imamo priliku čuti u Koprivnici, navodi se u pozivu.
Niz predavanja koja će održati u Gradskoj vijećnici nazvao je ‘Dani odluke’. Kako imati kontrolu nad sobom? Kako biti zadovoljan? Kako imati nadu u svijetu u kojem se čini da budućnost donosi samo još više kriza? Ako Bog postoji, zašto dopušta zlo? Sve to su pitanja na koja, kako je Dario Kovačević uvjeren, Biblija ima odgovore i on će ih na svoj karakterističan i pristupačan način – ‘na dlanu’ – izlagati zainteresiranim Koprivničankama i Koprivničancima. Kao YouTuber je poznat po tome da rado odgovara na sve komentare i pitanja gledatelja, pa tako i uživo u Gradskoj vijećnici očekujemo dragocjene prilike za interakciju s ovim nesvakidašnjim teologom, govornikom i duhovnim influencerom.


Vezani članci

Najčitanije