Prijavi se na Zimske bazezancije

Gradski bazeni Cerine Od 22. do 24. veljače od 10.00 do 13.00 sat organiziraju već poznate Zimske bazezancije za djecu od 6 do 15 godina za plivače i poluplivače.
Kao i uvijek tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače.
Aquatrack poligon dolazi nam ovaj puta sa još više atraktivnih elemenata, a to su mostovi, stijene, penjalice, klackalice na vodi, tobogani i još niz drugih, ukupno 40-tak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem će mališani testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.
Zadnji dan igara pobjednicima će biti uručene medalje dok će svi sudionici dobiti poklon paket iznenađenja.
Djeca će iskusiti neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imati će priliku dokazati se u različitim igrama te šta je najvažnije djeca će se kroz igru i razonodu poticati na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje sa vršnjacima.
O sigurnosti djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka na zimskim bazezancijama brinu kineziolozi, animatori i ostalo stručno i educirano osoblje bazena Cerine.
Pozivamo sve klince i klinceze na Zimske bazezancije, prijave traju do 19.02.2023. na sljedećem linku https://bazeni-koprivnica.com/prijava-zimske-bazezancije-2023/ ili na recepciji bazena, broj telefona 048/240-570.
Cijena programa po osobi iznosi 26 eura.


Ne propustite ludu zabavu i iskoristite svoje praznike na najbolji mogući način!

Vezani članci

Najčitanije