Proglašene najbolje rukometne ekipe, treneri i zaslužni djelatnici u 2022. godini

U organizaciji Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije u koprivničkom Hotelu Podravina održano je svečano proglašenje najuspješnijih rukometaša, rukometašica, rukometnih ekipa, trenera i zaslužnih rukometnih djelatnika u 2022. godini.


Najuspješnijom rukometašicom u 2022. godini proglašena je Antonia Tucaković iz Rukometnog kluba Podravaka Vegeta, dok je za najuspješnijeg rukometaša proglašen Marin Šutalo iz Rukometnog kluba KTC Križevci.

Najuspješnija perspektivna rukometašica je Nika Galinec, članica RK Podravka, a najuspješniji perspektivni rukometaš Fran Premec iz RK Koprivnica.

RK Podravka Vegeta najuspješnija je ženska rukometna ekipa, a RK KTC Križevci muška.

Najuspješnija perspektivna ženska rukometna ekipa je RK Podravka Lino, a muška RK Koprivnica U-15.


Najuspješnijim rukometnim trenerom proglašen je Dalibor Sokač iz RK KTC Križevci, najuspješniji sudački par su Klara Petričević i Ana Sikavica, dok je priznanje za uspješan rad i rezultate u kategoriji U-15 dobio Mišo Zrakić iz RK Koprivnica.

Posebno priznanje za zaslužnog rukometnog djelatnika dobio je Dieter Benotić.

Proglašenju najboljih u rukometu ispred  Grada Koprivnice prisustvovala je zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

– Grad je uvijek bio i bit će podrška svima vama da vas vodi kroz svijet sporta u bilo kojem obliku. Ponosni smo da smo kao Grad prvi osnovali Malu sportsku školu kroz koju su i neki od vas prošli. Vjerojatno je i to bio mali poticaj da se danas nađete u profesionalnom rukometu ili barem na korak od njega. U ime svih 4300 registriranih sportašica i sportaša u Koprivnici, koji rade u 73 kluba, čestitam vam na zasluženo osvojenih priznanjima te vam želim mnogo zdravlja i sportske sreće u nastavku karijere – poručila je nagrađenima i ostalim prisutnim rukometašicama i rukometašima zamjenica gradonačelnika Ostriž.

Okupljenima se ispred Koprivničko-križevačke županije obratio zamjenik župana Ratimir Ljubić, dok je uvodnu riječ u svečano proglašenje održao predsjednik županijskog rukometnog saveza Zlatko Blažeković.


 

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com