[PROMO] Andriji Miloševiću dosadila gluma pa je postao taksist

Zagreb, 23. siječnja 2019. – Andriju Miloševića domaća publika pamti po ulozi u popularnoj seriji ‘Andrija & Anđelka’, a sada je omiljeni glumac odlučio okrenuti novi stranicu i postati – taksist.


– Bilo mi je dosta svega- snimanja, premijera, glamura… Odlučio sam da je vrijeme za nešto novo i sjeo za volan taksija – šali se Andrija koji igra glavnu ulogu u hit komediji ‘Taxi Blues’ čiju režiju potpisuje Miroslav Stamatov.

Osim Andrije, u filmu ‘Taxi Blues’ igraju Milena Predić, Aleksandra Tomić, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko te mnogi drugi, a svi zajedno publici će pokazati kakva se zabava odvija u taksijima.

Jedna takva odvila se i u automobilu protagonista filma, propalog dramaturga Marka (Andrija Milošević) koji godinama radi kao taksist i koji tijekom jedne noći na poslu proživljava niz nevjerojatnih događaja.


Sasvim obična smjena pretvorit će se kaos kada se u njegov taksi ušulja dječak Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu i koji je u potrazi za svojim ocem, a na njihovom ‘putovanju’ pridružit će im se šaroliko društvo zanimljivih likova.

Cammeo je ponosni partner filma, a isti možete pogledati u kinima od 24. siječnja.

Vezani članci

Najčitanije