Ratimir Ljubić (HDZ): Imamo kritike na gradsku vlast, ali nismo održavali konferencije za novinare jer…

Čini se da je sve više koprivničkih HDZ-ovaca nezadovoljan načinom na koji se vodi njihova stranka, tako nam je bar rečeno u neformalnim razgovorima.


– HDZ je premalo ili nikako vidljiv u Koprivnici – rekao nam prekaljeni HDZ-ovac koji nas je zamolio da mu ne spominjemo ime.

U kratkom telefonskom razgovoru s prvim čovjekom HDZ-a Koprivnice Ratimirom Ljubićem, postavili smo mu pitanje je li vodstvo stranke zadovoljno radom SDP-ova gradonačelnika Mišela Jakšića i njegovih suradnika.

– Ha gledajte, s nekim stvarima smo zadovoljni, a s nekima nismo. One koje smatramo lošima, njih kritiziramo i na taj način pokušavamo utjecati na promjene – rekao nam je Ljubić.

Potom smo ga upitali zašto lokalni HDZ, ako postoji određena doza nezadovoljstva upravljanja gradom, unazad godine dana nije sazvao niti jednu konferenciju za novinare kako bi javnosti ukazao na moguće loše korake Gradske uprave.


– Mi konferencije za novinare koordiniramo sa Županijskim odborom pa je ispalo tako da u posljednje vrijeme baš nismo održavali konferencije za novinare. No normalno je da će biti konferencija i kritika – kazao je Ljubić i rekao da će na budućoj konferenciji otkriti što ih najviše smeta u radu Gradske uprave.

Podsjetimo, posljednja inicijativa koju je član HDZ-a uputio vladajućima na sjednici Gradskog vijeća Koprivnice bila je da se jedna od koprivničkih ulica nazove po Franji Tuđmanu.

Vezani članci

Najčitanije