Rekordnu uskrsnicu isplaćuje đurđevačka Gradska uprava

Na 132 eura u novcu ili bonu mogu računati zaposlenici Podravke, KTC-a, Hartmanna, INA-e, FINA-e i Županijske uprave


Mnogim vrijednim radnicima blagdani su jedno od najljepših razdoblja u godini, pogotovo kad oni padaju na radni dan. Tad je prilika provesti kvalitetno vrijeme s obitelji, a sve jako veseli i prigodna nagrada poslodavca u obliku uskrsnice.
Kako je tradicionalno bojanje jaja pred Uskrs, tako smo i mi pitali brojne poslodavce koliko su spremni izdvojiti za svoje zaposlenike..
KTC, trgovački div Ivana Katavića pripremio je uskrsnicu za svojih 1500 zaposlenika u iznosu od 132 eura. Uz to svaki djelatnik dobit će šunkicu i jaja. Isti iznos dobit će i zaposlenici Podravke koji su se izborili za povećanje plaća i dodataka. Njihova je uskrsnica 50 eura veća nego lani. Za svakog radnika po 132 eura izdvojit će i u Hartmannu, dok će oni koji rade u INA-i i FINA-i 132 eura dobiti u obliku dara u naravi.
Kalinovački Rasco pak svakom radniku isplaćuje po 120 eura. Koprivnički Komunalac svojim ljudima dat će 80 eura dara u naravi, a Koprivničke vode 66 eura u novcu.
HEP i HŽ infrastruktura pak zaposlenima isplaćuju po 80 eura, a HŽ Putnički prijevoz nešto manje, po 26 eura.
No ima i tvrtki čiji radnici u povodu Uskrsa neće dobiti prigodnu nagradu. Jedna od njih je Carlsberg Croatia.
– Isplaćujemo različite dodatke zaposlenicima, ali uskrsnica nije jedan od njih – rekli su iz poznate pivovare pa naglasili da će nagraditi predani rad svojih zaposlenika jer će im ovih dana stići nagrada vezana uz postignute rezultate i radnu učinkovitost.
Što se javne uprave tiče, Đurđečani će dobiti čak 200 eura uskrsnice. Zaposlenici Županijske uprave i županijskih ustanova dobit će bon u naravi u iznosu od 132 eura u trgovačkom centru KTC, sukladno kolektivnom ugovoru. Isto će dobiti i zaposlenici križevačke Gradske uprave. Iznos od 54 eura bit će isplaćen na račun djelatnika Grada Koprivnice i gradskih ustanova kao što su knjižnica, muzej i vrtići.

Vezani članci

Najčitanije