‘Šinterice dobra srca’ predstavljaju dječji roman ‘Nindže iz Mačkovca’ autorice Tee Samardžić

Udruga za dobrobit i zaštitu pasa i mačaka ‘Šinterice dobra srca‘ organizira predstavljanje dječjeg romana ‘Nindže iz Mačkovca‘, u utorak, 5. prosinca u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici Fran Galović u 18 sati.
– Riječ je o prvijencu Koprivničanke Tee Samardžić koja za sebe, zanimljivo, tvrdi da je istinska neljubiteljica mačaka, no inspiraciju ipak pronalazi upravo u njima i našem Mačkovcu. Roman je ilustrirala Viktorija Štrlek, a lektorirala Anita Vrhovac, rekle su  nam Šinterice.
Događaj je namijenjen osnovnoškolcima i svima koji su to nekada bili, a prije samog predstavljanja, čitanja i potpisivanja romana, zainteresirani će se na interaktivan način kratko educirati o volontiranju.
– Temelj naše, ali i većine drugih udruga su upravo volonteri, stoga slavimo njihov dan, postignuća, radimo na širenju kruga volontera i poticanju građana na nesebično činjenje dobra s ciljem pozitivnog utjecaja na sve sfere života naše zajednice, rekle su.
Podsjećamo kako građani do 15. prosinca u izlogu Knjižnice mogu pronaći naslove vezane uz volontiranje (i mačke) koje preporučaju pročitati.


 

 

Blacky, jedan od nindži iz Mačkovca / ŠINTERICE DOBRA SRCA, FACEBOOK

Vezani članci

Najčitanije