Sjajna Podravka Vegeta slavila i u Rumunjskoj

Rukometašice Podravke Vegete gostovale su danas u Rumunjskoj, gdje su odigrale utakmicu 3. kola D skupine EHF kupa s braniteljem naslova Craiovom. Koprivničanke su nastavile s izvrsnim rezultatima u ovom natjecanju, rezultatom 23:26 (10:10) svladale su aktualnog osvajača EHF kupa i sad predvode skupinu sa šest bodova iz tri nastupa.


Izvrsna je bila Podravkina vratarka Jovana Risović koja je upisala čak 18 obrana, no i njene su kolegice bile na visokoj razini, osobito u drugom poluvremenu u kojem je Craiova potpuno pala i ostala bez rješenja za odličnu
Podravkinu obranu.

Najefikasnija je, kao i prošle nedjelje u Danskoj, bila kružna napadačica Ana Debelić koja je ovaj put postigla sedam pogodaka, dok su Dejana Milosavljević i Aljona Ihnjeva dodale po četiri gola.

U sljedećem kolu Podravka Vegeta će u Koprivnici dočekati upravo Craiovu, susret je na rasporedu sljedeće subote s početkom u 14.30 sati. Nykøbing će sutra u 15 sati ugostiti Bera Beru.

CRAIOVA 23 (10)


PODRAVKA VEGETA 26 (10)

CRAIOVA: Dzukeva (12+1), Curment; Ianasi 6(1), Trifunović 5(4), Selaru 3, Ion, Tanasie 2, Nikolić 2, Šerić, Gjeorgjievska, Colac, Tatar 4, Fachinello 1, Vizitiu, Costa. TRENER: George Burcea.

PODRAVKA VEGETA: Tucaković, Risović (16+2), Ećimović; Zadravec, Turk 3, Holešova 2, Karlovčan 2, Popović, Milošević, Džono 1, Milosavljević 4(1), Franušić, Čigirinova 2, Ihnjeva 4, Debelić 7, Jožekova 1(1). TRENER:
Zlatko Saračević.

CRAIOVA – Sala Polivalenta. Gledatelja 3500. Suci: Andrej i Sandro Smajlagić (Švedska).

SEDMERCI: Craiova 7(5), Podravka Vegeta 5(2).


ISKLJUČENJA: Craiova 10 min. (Šerić 2+2+2, Ianasi, Gjeorgjievska), Podravka Vegeta 8 min. (Milošević 2+2, Debelić, Milosavljević).

CRVENI KARTON: Šerić (50 – treće isključenje).

IGRAČICA UTAKMICE: Jovana Risović (Podravka Vegeta).

Vezani članci

Najčitanije