Slaven na svom Apašu protiv Dinama sutra traži povratak u dobru formu

Na koprivnički Gradski stadion Ivan Kušek Apaš sutra u 17.30 sati zakoračit će domaći nogometaši Slaven Belupa te gostujući igrači zagrebačkog Dinama. Kao i uvijek kad u Koprivnicu dolaze Hajduk ili Dinamo, interes je velik.


– Motiva nam ne nedostaje, nadam se da ćemo biti puno bolji nego u dosadašnjim susretima protiv Dinama. Isto tako, nadam se da ćemo biti konkretniji i koncentriraniji. Nije nam išlo u zadnja dva kola, samo radom možemo doći do onog što želimo.

Nedostaje nam dubine, prodornosti, više trke bez lopte, nekad dođe do blokade u glavi i treba dugo da se vratiš u pozitivno ozračje – rekao je glavni trener Zoran Zekić. Dinamu će nedostajati Petković i Mišić, što zbog ozljeda, što zbog kartona, no jasno je kako Modri imaju široku klupu punu kvalitete.

– Tamo na svakoj poziciji igra puno dobrih igrača, a Baturina je velika budućnost našeg nogometa. I mi imamo mladiće koji se pokušavaju nametnuti i biti važan faktor u našem nogometu – poručio je Zekić.

Na sam dan utakmice neće biti prodaje utakmica tako da se morate malo požuriti ako želite gledati Dinamo uživo u Koprivnici. Online se mogu kupiti do ponoći, a na blagajni stadiona do 17 sati.


Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com