Torčec se opasno pojačava, doveli i drugog Turkovića, stigao i Kuzminski

Nogometni ‘mercato’ u Drugoj ŽNL nije pošteno ni krenuo, a Podravec iz Torčeca već je dogovorio tri nova igrača. Kako su objavili na svojoj Facebook stranici, nakon Ivana Turkovića stigao im je i drugi brat, Vjekoslav (30). Obojica igraju na poziciji centralnog stopera


Baš kao i brat, Vjekoslav je najveći dio karijere proveo u Ferdinandovcu s kojim je igrao finale županijskog kupa, natjecanje koje je osvojio s virovskim Podravcem prije više godina. Prvi dio ove sezone proveo je u novigradskoj Dravi u koju je stigao ljetos, a u Prvoj ŽNL trenutno su sedmi na ljestvici.

Da su u Torčecu ozbiljni u pohodu na prvo mjesto svjedoči i činjenica da su iz bregovske Mladosti doveli Matea Kuzminskog, tamošnjeg veznjaka obrambenih sklonosti. Kuzminski je imao više ponuda, no odlučio se na Podravec u kojem je ‘prepoznao dobar projekt’.

Podravec Torčec trenutno je trećeplasirana momčad ljestvice Druge ŽNL s jednakim brojem bodova kao i drugoplasirani Herešin, a za prvoplasiranim Prugovcom zaostaje devet bodova.


Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com