U Križevcima odabrani najbolji motociklisti, klubovi, timovi i organizatori utrka

U restoranu Klara u Križevcima u nedjelju je održano svečano događanje Noć prvaka u organizaciji Hrvatskog motociklističkog saveza i MK Križevci na kojemu su nagrađeni najbolji motociklisti, klubovi, timovi i organizatori utrka Hrvatske za 2020., 2021., i 2022. godinu.


Nagrađeni najbolji motociklisti, klubovi, timovi i organizatori utrka

Među brojnim nagrađenim motociklistima, brojna dodijeljena priznanja pripala su i Križevčanima. Tako su naslove prvaka osvojili: Ivan Višak, Davide Di Lenardo, Mirko Zidarić, Vedran Močibob, Davor Buntak, Boris Vadla, Karlo Gršić, Valentin Knapić, Daniel Koprić, Petar Marenčić, Marin Ian Di Lenardo, Mihael Prožek, Luka Huzjak, Mario Koren, Ljubomir Koren, Petra Slavečki i Andrija Rončević.
Dodijeljena su i priznanja najboljima u Kupu Hrvatske Vilko Sever pa je tako MK Križevci osvojio titulu najboljeg u kategorijama cestovne moto utrke, skuteri i supermoto.
HMS nagrade za životno djelo uručena su sportskom sucu Dinu Korlatu iz MK Križevci te sportskoj sutkinji Lidiji Petranović iz MK Križevci, dok je HMS zlatna plaketa uručena MK Križevci za postignute rezultate u klasi skuteri.

Stjepan Krpanić, predsjednik AMK Križevci i Stjepan Peršin, predsjednik HMS-a uvodno su gostima poželjeli dobrodošlicu te se osvrnuli na protekle dvije motociklističke godine, a prigodne riječi i čestitke uputili su i Krešimir Brunović, pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša, Tomislav Družak, državni tajnik u Ministarstvu sporta i turizma te Darko Sobota, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora i saborski zastupnik.

Program Noći prvaka dodatno su svojim izvedbama obogatili sopranistica Ana Fortuna i Pleteri kao i Križevačke mažoretkinje, Križevačka djevojačka straža i hostese tvrtke Košić.


Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com