U petak se otvara đurđevačko klizalište, ali se i gleda utakmica protiv Brazila na velikom video zidu

Turistička zajednica grada Đurđevca i Grad Đurđevac u sklopu bogatog programa Adventa u Đurđevcu pozivaju sve klizače, male i velike, bilo profesionalne ili amatere, da dođu na otvorenje klizalište na Trgu svetog Jurja u petak, 9. prosinca 2022. godine i svi zajedno navijaju za naše Vatrene koji u 16 sati igraju protiv Brazila.


Na dan otvorenja ove zimske atrakcije uz besplatno klizanje i prigodan program te bogatu gastro ponudu okupljeni će moći pratiti utakmicu Hrvatska: Brazil putem velikog video zida. Klizalište će biti otvoreno sve do 8. siječnja 2023. godine svaki dan u vremenu od 10 do 20 sati.

Rad klizališta je organiziran sukladno propisanim mjerama i preporukama za rad klizališta na otvorenom od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo uz napomenu da je klizanje na vlastitu odgovornost. Svi klizači obavezni su nositi kapu i rukavice te se pridržavati propisanih mjera.

Za sve neklizače, i one male, ali i velike organizirana je i škola klizanja, a zainteresirani se mogu prijaviti gospodinu Mariu Lončariću na broj 095/813 48 72.

Cijena klizanja je 15 kuna, odnosno 1,99 eura, a najam klizaljki košta 7,5 kuna, odnosno jedan euro. Djeca s područja grada Đurđevca imaju dnevno 30 minuta besplatnog klizanja. (jk)


Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com