[UZNEMIRUJUĆI VIDEO] Trojica mladića u Legradu snimala kako brutalno muče mačku

Nevjerojatna snimka stigla je noćas na redakcijsku email adresu. Pošiljatelj je anoniman i u sadržajno kratkoj elektroničkoj pošti priložio je video snimku koja govori puno, no puno užasnih stvari. Video traje svega šest sekundi, a sam naslov elektroničke pošte ‘Zlostavljanje i ubojstvo mačke’ govori o čemu se radi.


Tri osobe, dvije sigurno muške, u noćnim satima nasred prometnice zlostavljaju mačku. Jedna muška osoba ju drži i u drugom trenu baci u zrak, a mačku u padu nogom udari druga muška osoba. Mačka pada na cestu i tu video prestaje.

Pošiljatelj videa navodi da se radi o ‘monstrumima iz Legrada’ koji su ovaj okrutan video snimili za društvene mreže. Jasno je vidljivo kako se pritom smiju cijeloj situaciji, što očito pokazuje nedostatak empatije, ali i onog najbitnijeg – kućnog odgoja.

Možda se ne bi smijali da su svjesni kako prema Kaznenom zakonu ‘onom tko usmrti životinju bez opravdanog razloga ili je teško zlostavlja, nanosi joj nepotrebne boli ili je izlaže nepotrebnim patnjama’ prijeti kazna zatvora do jedne godine.

Poslali smo upit policiji ima li išta prijavljeno s ovim slučajem, na što su oni odgovorili kako je u tijeku kriminalističko istraživanje za kazneno djelo ‘Ubijanje ili mučenje životinja’.


Vezani članci

Najčitanije