Vratarka Lucija Bešen ostaje u Podravka Vegeti još dvije sezone

Lucija Bešen ostaje u redovima Podravka Vegete i sljedeće dvije sezone. Ugovor je s Rukometnim klubom Podravka potpisala na dvije godine i boje koprivničkog kluba branit će do 2026. godine.
U prošloj je sezoni s Podravkom osvojila Kup i plasirala se u grupnu fazu Europske lige, a sezona koja je u tijeku već je u ovom trenutku u potpunosti nadmašila prošlogodišnje rezultate. Napravljen je iskorak u Europskoj ligi te su se pod vodstvom trenera Ivice Obrvana, rukometašice Podravka Vegete sa sedam osvojenih bodova, plasirale u četvrtfinale Europske lige. U domaćem su prvenstvu podravkašice bez poraza, sedam bodova ispred aktualnih prvakinja zagrebačke Lokomotive, čime je otvoren put prema osvajanju dvostruke krune te povratku naslova hrvatskih prvakinja u Koprivnicu.
– Velik doprinos u rezultatu uz igračice, imale su i vratarke stoga dodatno veseli činjenica da će Lucija svoj profesionalni put nastaviti u redovima Podravka Vegete. S nepunih 26 godina, Lucija je standardna hrvatska reprezentativka i vlasnica bronce s Europskog prvenstva 2020. godine u Danskoj. S obzirom na njezinu ambicioznost, fokus i maksimalnu posvećenost profesionalnim ciljevima, nema sumnje da će Lucija nastaviti s odličnom formom i u nadolazećim sezonama, objavili su iz kluba.


Lucija je izrazila veliko zadovoljstvo što ostaje u Koprivnici.
– Sretna sam što mi je klub dao povjerenje i što smo dogovorili nastavak suradnje. Veseli me što ću i u idućim godinama nositi ovaj dres i ispisati nove uspjehe kako u domaćim natjecanjima tako i u Europi, rekla je Bešen.

 

Vezani članci

Najčitanije