Besplatna zdravstvena predavanja o zdravlju tijela i uma u sljedeća dva vikenda

Sljedeća dva vikenda u Gradskoj vijećnici Grada Koprivnice, građani će moći pohađati niz od tri besplatna predavanja o zdravlju tijela i uma.
U petak 24. studenog u 18 sati, dr. med. Željko Ćorić će govoriti o tome kako vitamini, minerali i fitotvari mogu pomoći u prevenciji i liječenju bolesti, a u subotu 25. studenog u 17 sati o tome koje korake možemo poduzeti da bismo nadvladati stres, strah i depresiju.


Poslije svakog predavanja građani će moći postavljati pitanja ili dati komentar te besplatno izmjeriti šećer u krvi i krvni tlak.
– Poželjno je da oni koji žele kontrolu šećera u krvi ne jedu ništa najmanje dva sata prije mjerenja, podsjeća dr. Ćorić. Očekuje se i poklon knjiga od autora za sve posjetitelje.

Treće i posljednje besplatno predavanje održat će 2. prosinca mag. Matija Kovačević.
– Smeta vas kad vaš prijatelj pamti najsitnije detalje dok vi gledate širu sliku, a njega pak što vi ne dovršavate sadašnje zadatke dok planirate buduće?, pita Kovačević te odgovara:
– Vjerovatno vam je primarna funkcija intuicija, a njemu opažanje. Obje imaju svoje prednosti i mane. Kada shvatimo na koji točno način smo različiti, postajemo sposobniji komunicirati, ublažavati sukobe i raditi na sebi. Na ovom predavanju ćemo proći osnove najuspješnije i praksom potvrđene teorije osobnosti koju je začeo psiholog Carl Jung, a Myers i Briggs produbile i razvile u test koji danas koristi 89 od najuspješnih sto (Fortune 100) tvrtki na svijetu.’ Zainteresiranima će biti ponuđen i besplatan test osobnosti.

 


Vezani članci

Najčitanije