Black Weekend na Cerinama

Wellness&Spa zona na Bazenima Cerine ovog vikenda od 25. do 27. studenoga, časti odličnim popustom od 50 posto na ulaznicu dva sata saune i bazena pa ćete tako za samo 40 kuna (5,31 eura) za dva sata moći uživati i opuštati se.


– Uživajte u sauniranju i pretvorite svoj dan u vrhunski trenutak opuštanja i relaksiranja – poručuju iz Cerina i dodaju kako se može birati između tri vrste saune, panoramska finska sauna koja pruža veličanstveni pogled na zalazak sunca, unutarnja finska sauna i bio sauna.

Zbog visoke temperature boravak unutar saune ograničen je na maksimalno 15 minuta, a preporučeni boravak je osam do 12 minuta u tri ciklusa s odmorom i hlađenjem između ciklusa. Zrak je moguće dodatno ovlažiti te istodobno aromatizirati polijevanjem vrućeg vulkanskog kamenja vodom u koju se dodaju razna eterična ulja, dodaju.

Važno je naglasiti kako nakon svakog odlaska u saunu, tijelo treba ohladiti tuširanjem, a za one hrabrije tu se nalazi i drvena bačva s hladnom vodom.

Da bi raspoloženje bilo još i bolje, ovog vikenda u Caffe baru Cerine očekuje vas posebna ponuda zimskih napitaka po promotivnim cijenama i to vruća čokolada s borovnicama i kuhano vino, a za sve slatkoljubce tu su i slasne palačinke, ali i gin tonic za osvježenje.


– Priuštite sebi i svom tijelu pauzu od svakodnevnih obveza i uživajte u Black Weekend ponudi – ističu iz Cerina.

Vanjska sauna na Cerinama / FOTO BAZENI CERINE

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com