Dan nesreća u Koprivnici, vozači udarali u tende, vozili pijani i bez vozačke

Srijedu su u Koprivnici obilježile prometne nesreće, i to čak njih četiri.


Jutro je počelo nesrećom na parkiralištu koprivničke bolnice u ulici Željka Selingera. Tamo je oko 9 sati došlo do sudara na parkiralištu kada je 69-godišnjak vozio Passatom unazad kako bi se parkirao, a istovremeno je s parkirališnog mjesta izlazio godinu dana mlađi vozač Škode. Iako ga je vozač Passata prvotno propustio da izađe, krenuo je unazad u krivo vrijeme i udario u prednji kraj Škode. Srećom, nitko nije ozlijeđen.

Dan nesreća nastavljen je u Kolodvorskoj ulici oko 13.45. Na parkiralištu hotela 71-godišnjakinja Fiatom je krenula unazad i udarila u nosač tende ispred hotela. Nakon toga je otišla s mjesta nesreće, no ubrzo ju je policija pronašla.

U ulici Ante Starčevića u 19.20 sudarili su se Peugeot i Renault, a 45-godišnji vozač prvog automobila sjeo je za volan s 1,11 promila. Skrenuo je ulijevo na parkiralište i to ravno ispred 35-godišnjaka koji je vozio ravno.. Sudar je bio neizbježan, no nitko nije ozlijeđen.

Mladi vozač, 18-godišnjak, bez vozačke dozvole sletio je s ceste oko 21 sat. Bilo je to u Vinogradskoj ulici, a mladić je vozio Renault s 0,34 promila. Udario je u ogradu nakon čega je i pobjegao s mjesta nesreće, ali je uskoro pronađen i protiv njega će biti podignut optužni prijedlog na Prekršajnom sudu.


Vezani članci

Najčitanije