Ministar Banožić teško ozlijeđen u frontalnom sudaru, jedna je osoba poginula

Ministar obrane RH Mario Banožić jutros je sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je teško ozlijeđen, objavio je Telegram. Da bi stvari bile gore, u nesreći je poginula jedna osoba. Nesreća se dogodila 15 minuta poslije 6 sati ujutro, na izlazu iz Vinkovaca u smjeru Županje.


Vijest je potvrdio i glasnogovornik Vlade koji je otkrio da ministar ima teške tjelesne ozljede, no liječnici su procjenili da je izvan životne opasnosti. Prvu pomoć dobio je u Županijskog bolnici Vinkovci i sad slijedi premještaj u KBC Osijek.

Prema neslužbenim informacijama Jutarnjeg, Banožić ima ozljede glave, ali i prsnog koša i slomljena mu je noga. Banožić je prema informacijama istog medija bio sam u automobilu i navodno je bio na putu u lov. Isto neslužbeno navode da nije bio pod utjecajem alkohola.

HRT je obavijestio kako je Banožić pri svijesti, ima kontuzijske ozljede glave i mozga. Večernji je neslužbeno doznao kako je došlo do frontalnog sudara kad je Banožić zaobilazio kamion i frontalno se sudario s vozilom koje mu dolazi u susret.

Policija kaže da je u nesreći poginuo vozač kombi vozila, dok je “vozač osobnog vozila (državni dužnosnik)”, prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci. Promet je na dionici državne ceste broj DC-55 (Vinkovci-Županja) zatvoren od 8:15 sati.


Vezani članci

Najčitanije