FOTO // Djelatnici koprivničko-križevačke Policijske uprave prikupili pomoć za Banovinu, a kolegi iz Siska osigurali smještaj

U Policijskoj upravi Koprivničko-križevačkoj organizirana je akcija prikupljanja prehrambenih i higijenskih potrepština za stanovnike u potresu nastradalog područja. Odazvao se veliki broj djelatnika iz svih ustrojstvenih jedinica te je na područje Petrinje i Gline otišao kombi pun robe.


Također, djelatnici pojedinih ustrojstvenih jedinica prikupili su i novac za kolegu iz Sisačko-moslavačke policijske uprave kojemu je u potresu oštećen stan, a kojemu je smještaj s obitelji u svom stanu na koprivničkom području pružio kolega iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Isto tako dio djelatnika prikupljene prehrambene i higijenske potrepštine dostavio je i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, dok dio njih sudjeluje u pomaganju kroz novčane donacije potrebitima. Odazivom u ovolikom broju, djelatnici Policijske uprave koprivničko-križevačke pokazali su empatiju prema svim žrtvama potresa i što je jednako važno, pokazali zajedništvo i spremnost da u svakom trenutku pruže pomoć unesrećenim ljudima.

Vezani članci

Najčitanije